Ta tjuren vid hornen

- Hur du löser dilemman systemiskt

Har du ett dilemma som du vill lösa på jobbet. Ett dilemma som skaver och tar energi ifrån dig. Något som du innerst inne hoppats på skulle lösa sig själv, men som i stället expanderar. Du börjar känna dig mer och mer frustration över hur mycket kraft dilemmat tat både från dig och dina medarbetare. Kraft som ni skulle behöva lägga på annat.

Är du intresserad av att ett systemiskt arbetssätt som löser ditt dilemma?Och som dessutom löser många fler på en och samma gång? Vill du lära dig den spännande hemlighet bakom dilemman i organisationer?

Den röda tråden i denna webbbaserade utbildning är ditt dilemma och vi kommer att arbeta med det i sju olika steg. Varje steg innehåller ett "sätt" att kunna lösa upp dilemmat på.

Du kommer också att lära dig ett systemiskt arbetssätt som hjälper dig att kunna läsa av det som sker "under ytan" i din organisation. Du kommer att bli starkare, mer professionell och verkligen kunna bidra mer till arbetet.

Du kommer att kunna påverka det som sker i organisationen på ett nytt sätt och därmed skapa värde för andra människor, samhällen och länder.

Syftet är inte bara att du löser ditt specifika dilemma, utan att du samtidigt utvecklar ett förhållningssätt som gör dig mera kraftfull och tydlig i din roll.

Varmt välkommenHandledare


Marika Brandt Brune
Marika Brandt Brune

Hej och varm välkommen till denna webbkurs. Den är skapad för dig som är nyfiken och vill utveckla både dig själv, din arbetsgrupp eller påverka din organisations kultur. Jag har samlat ihop några guldkorn ifrån 25 års arbete som organisationskonsult, främst inom organisationer med viktiga samhällsuppdrag.

Jag brinner för bidra till medarbetare, grupper och organisationer utveckling. Det finns en stor potential i att arbeta tillsammans men det finns en del hinder på vägen och dessutom är det lätt att bli hemmablind. En målsättning har varit att göra kursen som enkel och tydlig som möjlig. Det har varit en utmaning. Formellt är jag utbildad till leg psykolog och leg psykoterapeut. Jag har vidareutbildat mig i London till roll och gruppanalytiker. Jag hoppas så att du kommer att ha nytta av denna kurs.


Kursinnehåll


  Kapitel 2. Hur ser er struktur egentligen ut ?
Available in dagar
dagar när du anmält dig
  Kapitel 4. Syftet - en superkraft
Available in dagar
dagar när du anmält dig
  Kapitel 7. Dilemmat - ovanför, under och överallt
Available in dagar
dagar när du anmält dig
  Kapitel 8. Vad såg, hörde och kände du?
Available in dagar
dagar när du anmält dig
  Kapitel 9. Läget låst - ta hjälp utifrån
Available in dagar
dagar när du anmält dig

Vanliga frågor


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Kom igång nu!